Spike

 

Start Omhoog Fellow zwangerschap puppen dagboek Grom Buddy Clover Jaira Cas Spike Boris Cooper show nieuws

23-09-2010

Hallo,

Ik heb een hele leuke verjaardag gehad. Vanmorgen hebben mijn baasjes happy birthday voor me gezongen en ik liep om half 8 al buiten met mijn vrouwtje en onderweg heb ik al mijn hondenvrienden getrakteerd waar ik elke morgen mee speel en wandel. Vanavond heb ik lekker gekookte kip met pasta gehad. Mijn favoriete kostje. Oh ja en ik heb ook nog een lekker bot gehad en nieuwe beesten van de rommelmarkt. Dadelijk nog even naar buiten en dan ga ik lekker op¨de bank chillen.

groetjes,

Spike

april 2010    Verslag van Anita

Hij is nog steeds pikzwart en hij heeft alleen een paar witte haren in zijn staart gekregen. Hij is al flink aan het puberen en bijt goed van zich af naar Senna. Gisteren heeft hij Senna zijn neus nog opengehaald toen deze hem afsnauwde. Verder tilt hij al een paar weken zijn poot op en hij is al echt aan het markeren. Vorige week zag ik hem een keer klappertanden toen hij wel iets heel erg lekkers rook in het gras. Ik heb helemaal dubbel gelegen.

Wat is het allerleukste op dit moment vind, is dat hij helemaal gek is op water. Vorige week heb ik hem zelfs een keer zien zwemmen. Ik hield mijn hart vast, maar het ging goed. Ik was helemaal trots. Met andere honden is hij geweldig. Vervelende honden gaat hij uit de weg. Hij wordt trouwens wel flink uitgelachen door ons en andere mensen als hij zeiknat is. Hij ziet er dan zo komisch uit. Dan is het opeens een hele andere hond en 3 x zo dun.

Met de rescue gaat het ook heel goed. Hij doet goed zijn best en het is prettig met hem werken, omdat hij van nature heel relaxed en rustig is. Hij heeft zijn eerste demonstratie in Apeldoorn al achter de rug.

20 februari 2010 op visite bij Spike

Spike heeft het enorm naar zijn zin in Ooltgensplaat, hoe kan het ook anders in dit mooie natuurgebied is het heerlijk genieten.

Zijn baasje is brandweerman en Spike gaat resque-hond worden.

Hij heeft zijn diploma van de puppycursus behaald en heeft inmiddels zijn eerste echte les als reddingshond gehad en we zijn erg benieuwd hoe dat is gegaan. En dan alleen nog leren zwemmen, want water, daar wil hij nog niets van weten.

 

 

 

20-12-2009  De eerste keer sneeuw

      

 

 

 

Toch heerlijk als je gelijk al een speelkameraadje voor het leven hebt.

 

 

 

 

 

 

                           

Tja, wat moet je hier nu mee!

            

De eerste berichten uit Ooltgensplaat zijn goed. Spike heeft de kennismaking met de Jack Russell Senna goed doorstaan.

De nacht is hij goed doorgekomen.

De confrontatie met twee honden van kennissen resulteerde in een achterwaartse salto in de prutsloot waarop Joop en de kennis pardoes het water insprongen om Spike te redden. Tot grote hilariteit van Anita e.a. gezien de waterstand.

Wij wachten op de foto's.

 

 

 

 

 

 

Nog een keertje samen met mamma en dan thuis in Ooltgensplaat.

 

 

 

 

 

                  2 weken oud                                                 4 weken oud                                        7 weken oud

     

 

                                               

Spike, zwarte reu geboren 23 september 2009 om  17.28 uur