Puppen                                                 

Start Kennismaken Onze Honden Bearded Collie Nieuws Puppen Nest Amazing Nest Beloved Nest Classy Nest Dancing Jolly wandelingen Behendigheid Foto's en Film Links Gastenboek Vakantie adressen

Wij verwachten op dit moment geen puppen.

De puppen die geboren zijn op 19-08-2011(Dancing)  zijn heel gelukkig bij hun nieuwe baasjes.

Heeft u interesse in een pup uit ons volgende nest, neem dan contact met ons op en kom eens langs om vrijblijvend kennis te maken met ons en onze honden. De koffie staat altijd klaar.

Wij fokken af en toe een nestje Bearded Collies, gewoon omdat wij hier ontzettend veel plezier aan beleven

Dit neemt niet weg dat wij wel op een goede en verantwoorde manier hiermee bezig willen zijn.

Vandaar dat wij fokken volgens de voorwaarden van de Nederlandse Bearded Collie Club (www.nederlandsebeardedcollieclub.com)  en de Raad van Beheer (www.raadvanbeheer.nl) De Nederlandse Bearded Collie Club is erkend door de Raad van Beheer.

De Raad van Beheer is het overkoepelend orgaan op Kynologisch Gebied in Nederland.

De pups groeien bij ons op midden in de woonkamer, puppen kijken is tenslotte veel leuker dan TV kijken of achter de computer zitten.

Ze worden goed gesocialiseerd en gaan vrijwel zindelijk mee naar huis. Onder een goede socialisatie verstaan wij het wennen aan verschillende geluiden (denk ook aan verkeer, vrachtauto's,vliegtuiglawaai), meegaan naar de markt in de stad, en contact maken met onze andere honden en onze parkieten.

                       

Wij houden als de puppen er zijn open huis, dus aan mensen over de vloer is geen gebrek. De toekomstige eigenaren van onze puppies kunnen dan ook wekelijks komen knuffelen en al hun vragen bij ons kwijt over hun nieuwe huisgenoot.