Nest Amazing  

  Start puppie dagboek Stacey Aimee Kyra Bailey Casper Kobus Axel Noa 

Start
Kennismaken
Onze Honden
Bearded Collie
Nieuws
Puppen
Nest Amazing
Nest Beloved
Nest Classy
Nest Dancing
Jolly wandelingen
Behendigheid
Foto's en Film
Links
Gastenboek
Vakantie adressen
                    

               OSMART PEN`S BLACK BENNY BOY                        TRUE-BLUE TRACEY BEARDIES SHELTER

 

 

Tracey is geboren op 06-10-2001

Tracey is een hond die erg graag voor je wil werken, altijd blij naar alles en iedereen. Maar als het om een speeltje gaat dan laat ze zich de kaas niet van het brood eten. Ik doe inmiddels zo`n 1 1/2 jaar  behendigheid met Tracey, wat mijn grote hobby is.

Bentley is geboren op 10-11-2002

Bentley is een onstuimige hond die bij iedereen die op de bank gaat zitten, op schoot komt en zo alle aandacht opeist en dus ook krijgt. Een lekkere knuffelbeer. Bentley is een import reu uit Engeland, gefokt door een bekende Engelse fokker genaamd mrs. J.H. Osborne die al zo`n 30 jaar ervaring heeft.

 

                                             

 

Zowel Bentley als Tracey hebben 4 x de kwalificatie "uitmuntend"gehaald op een CAC show.

Uitslag Heupdysplasie onderzoek van Bentley   HD-A    36

Uitslag heupdysplasie onderzoek van Tracey     HD-A    38 

Wij fokken uitsluitend volgens de regels van onze rasvereniging De Nederlandse Bearded Collie Club.

 

 De puppies zijn geboren op 06-08-2004,

                                                            

De puppies zijn geboren bij ons in de huiskamer en daar groeien ze ook op. Daardoor zullen ze automatisch gewend raken aan alle geluiden en vreemde dingen die in huis gebeuren. Tevens leren ze kennismaken met onze Piloe en onze poes Missy. Vanaf een week of 4 gaan ze regelmatig naar buiten in onze tuin. Daar zullen ze dan weer verschillende nieuwe indrukken opdoen. Tevens begint dan de zindelijkheids training. Vanaf 4 weken komen ook de nieuwe eigenaren elke week even op visite.

Als ze de eerste inenting gehad hebben wordt het tijd om ze verder te socialiseren zoals op de stoep lopen, in de auto rijden, naar de winkelstraat en naar het park. Zodat ze al heel veel nieuwe dingen hebben meegemaakt voordat ze na ruim zeven weken naar hun nieuwe gezin gaan. Dan kunnen de nieuwe eigenaren verder gaan met het socialiseren van hun pup en natuurlijk een puppy-cursus gaan volgen.