Moos

DANCING DANDY JOLLY FOOTSTEPS

Start Omhoog Elvis Zwangerschap puppen dagboek Moos Djazz Bram Saar Chic Munyo Dusty Kato

Jonge hondendag KCZIJ in Zaandam  22-01-2012

Een ondeugende Moos en een trots baasje.

     

 

 

28-12-2011

Op visite bij Moos geweest, helaas hebben we maar een paar foto's.  

         

12 weken oud

Morris en Moos gaan ook prima samen. Al vrij snel, na een paar dagen samen, kwam er soort confrontatie, waardoor het gewoon maar negeren van Morris naar Moos, niet meer de oplossing was. Moos ging namelijk op het lievelingskussen van Morris liggen, tja, dat ging Morris toch een beetje te ver. Dus morris nam de punt van het kussen in zijn bek, en begon eraan te trekken. Moos bleef vervolgens dood gemoedereerd liggen, en let zich heerlijk de gang door slepen, op het kussen van Morris. Het was net sleetje rijden. Toen dit dus geen oplossing voor Morris bleek, begon hij met die punt van het kussen in zijn bek, heen en weer te schudden, Moos rolde er uiteindelijk af, maar dacht wat jij kan, kan ik ook. Dus nam brutaal weg de andere punt van het kussen in zijn bek, en begon ook met trekken. toen hij dit dood leuk vol bleef houden, na enig gemopper van Morris, kwamen er uiteindelijk wat afstraffende grauwen en snauwen van Morris naar Moos, en daarna bleken de plaatsen in de roedel bepaald. Moos onderwerpt zich nu spontaan, wanneer Morris laat blijken wanneer hij er genoeg van heeft. Daarnaast is het zo dat ze ook heel broederlijk samen naast elkaar liggen te slapen, en kunnen ze nu ook prima samen spelen, waar Morris dan eigenlijk weer heel lief voor Moos is. Mooi hè!! Het is ook echt genieten, om ze samen in de weer te zien. soms net een komische film.

 

11 weken oud

Moos doet het fantastisch !!

 Iedereen is al verzot op hem, maar dat was natuurlijk wel te voorzien.

Iedereen ....behalve Morris helaas, die gedraagt zich echt als het verongelijkte enig kind.

Moos voelt het wel goed aan, hij probeert het wel heel voorzichtig bij Morris, maar als hij geen respons krijgt laat hij het er maar bij, en dringt niet verder aan.

 De eerste dag van Moos is echt perfect verlopen, netjes buiten plassen en poepen, netjes in de bench slapen, als er aanloop kwam, geen enkel probleem. Zijn bench staat op een rustige plaats, zodat ie dan even bij kan komen van alle commotie.

Vannacht hebben we de bench naast de mand van Morris gezet,  en heeft Moos zonder enig mankeren, heerlijk geslapen tot vanochtend zeven uur :-).

9 weken oud

Het is een dondersteen eerste klas.

Als mensen hem voorbij lopen zonder aandacht te geven dan staat hij naar ze te blaffen.

Toen hij  8 weken oud was,zijn we naar Ranzijn geweest en hij heeft voor ons uit door de hele winkel gelopen, alle honden die hij tegenkwam werden enthousiast begroet.

Een koe, daar ga je ook naar blaffen, maar apporteren vind hij geweldig. Dus werken wil hij wel.

 

             

                               

                        1 week oud                                                                                                3 weken oud