Bailey

Start puppie dagboek Stacey Aimee Kyra Bailey Casper Kobus Axel Noa

januari 2012

 

 

 

Het nieuwe huis

 

 

 

 

 

 

 

Het gaat heel goed met Richard en Marion, het leven in Zweden bevalt hun zo goed dat ze binnenkort in hun eigen huis gaan wonen. Er moet alleen nog het een en ander aan verbouwd worden en Hindy helpt van de wal in de sloot. Bailey is net zo gek als haar zus Kyra en ligt graag op haar rug te rollen.

                      

 

Winter in Zweden

 

 

8-12-2010,

Het gaat prima met Richard, Marjon Bailey en Hindy. Ze hebben het onwijs naar hun zin. Het is er min 10 graden en een sneeuwlaag van zo'n 60 cm., is wel vermoeiend met de wandelingen. Af en toe echt ploeteren. Maar onwijs genieten voor iedereen. Zo dicht bij de natuur dat ze regelmatig oog in oog staan met een hert. De honden vinden het allemaal heel normaal en hebben weinig jachtinstinct, gelukkig maar want anders ben je ze de hele tijd kwijt.

Richard heeft van de zomer heel wat hout moeten hakken om er nu in de winter warmpjes bij te zitten.

 

  

 

9-08-2010,

In Zweden is inmiddels de vakantie afgelopen en die hebben ze al wandelend in de bossen (waar nog echt wild leeft) en zwemmend in het prachtige meer doorgebracht. Helaas wel een ramp voor de vachtverzorging, waar hierdoor de nodige uurtjes aan besteed moeten worden.

14-04-2010, de eerste berichten

De omgeving is hier met veel woorden te omschrijven maar GEWELDIG!!! Zegt al een boel, met 2 minuten loop je in het bos, en met 15 minuten lopen ben je hier bij een onwijs groot meer waar je heerlijk kan zwemmen. De honden zijn ook helemaal in hun element met al deze ruimte en mooie omgeving. We zien regelmatig de wilde herten vlak bij ons huis, en tijdens de wandelingen komen we ze regelmatig tegen. Ook zijn hier veel wilde zwijnen met jongen (maar die zijn we gelukkig nog niet tegengekomen). Het huis is super, we hebben al een laminaat vloer gelegd, en we zijn nog druk bezig met de inrichting (gordijnen en lampen e.d.).

Ook de buren hebben ons goed geholpen met de verhuiswagen uitladen, en bij 1 stel zijn we al een x wezen eten. (alles op z’n Zweeds, want het Engels is bij de meeste ouderen niet echt denderend.) Maar ons Zweeds ging nog goed ook! Over de taal gesproken, helaas is de inburgering cursus met taal e.d. begin maart al van start gegaan, en zitten wij waarschijnlijk pas in de volgende die pas in augustus van start gaat.

               

    

per 1 april 2010 zijn Richard en Marion samen met Bailey, Hindy en de poes vertrokken naar Zweden om hun geluk te beproeven.

Wij proberen u via de site op de hoogte te houden van hun avontuur.

                                                                                                                        

                              EVEN UITHIJGEN HOOR!

 

 

 

 

 

 

 

SEPTEMBER 2005                                                                                                

 

.                

                                        AFSCHEID                                                                                                           NIEUW THUIS

                          

 geboortegewicht 336 gram, na één dag 384 gram