Munyo

DANCING DJAGO JOLLY FOOTSTEPS

Start Omhoog Elvis Zwangerschap puppen dagboek Moos Djazz Bram Saar Chic Munyo Dusty Kato

 

 

 

3-12-2011 Op bezoek bij Munyo

 

 

                                                                                                                        Wat doe jij daar?  het stinkt !

 

                                                                         

         

 

12 weken oud

10 weken oud

Hallo oud baasje en bazin,

Ik had even wat tijd over tussen het slapen, achter de kat aanvangen, mijn gekregen bot afkluiven, naar mijn nieuwe baasje luisteren via de PC wanneer die bij mijn favoriete club verslag aan het doen is, het kantoor bewaken met mijn ogen dicht, buiten plassen en poepen, in de tuin alle gevallen bladeren weg jagen, eten en drinken, met de bal spelen, en uiteraard eten om jullie te berichten dat ik vanavond voor de tweede keer naar kleutercursus ga.

Ik slaap heerlijk de hele nacht door in mijn eigen bench en betrap mezelf erop dat ik daar ook al overdag in ga liggen terwijl ik mij had voorgenomen om dat vooral niet te doen aangezien ik daar de eerste nacht stelling over had ingenomen dat nadelig uitviel voor de bench. Rond de klok van 7 uur half 8 wil ik graag uit en ik moet zeggen dat mijn nieuwe bazin, Sander noemt haar altijd Atiya, er vaak als eerste uit is, haar val ik dan ook lastig door extra lang over dat rondje te doen. Daarna vlug naar huis want anders zit Rebbel, die rare hond die miauwt, met zijn dikke kop in mijn voederbak.

Verder heb ik nog wel een klacht over mijn baas en bazin want als ik mijn bak niet leeg eet is deze binnen 10 minuten spoorloos verdwenen om dan rond 12 uur op te duiken…Verder ga ik vanavond Almelo weer onveilig maken. De beste vriend, mijn bench, gaat mee in de auto en dan val ik heerlijk in slaap tijdens het rijden.

Jammer alleen dat Atiya en Sander het zo leuk vinden om op zo’n tochtig veldje mij allemaal dingen te zien doen, maar goed voor onderdak, voer en veiligheid wordt wel wat verwacht en dat snap ik ook wel. Vandaar dat ik vanavond maar weer mijn beste pootje voorzet, hebben zij ook een leuke avond.

Wanneer je het mij persoonlijk vraagt heb ik liever een kluifbot of een oude pantoffel en een lekkere warme kachel in plaats van zo’n glibberig groen nat veld. Ik zal proberen of ik baasje kan verleiden tot het maken van wat foto’s, want dat vinden jullie dan weer leuk, pffffffffffffff wat een hoop belangen heb ik al tevreden te stellen.

Maar goed, ook jullie ben ik dankbaar voor de eerste 8 weken van mijn leven. Ik sta nu op eigen poten en ik regel wel wat foto’s voor jullie. Een vriendelijke poot uit Enschede en een lik aan iedereen daar.

 Groet Munyo

 

Hij ruimt heel netjes zijn speelgoed op. Hij neemt alles mee naar zijn hondenkussen, gaat er lekker op liggen of zitten en speelt met al zijn speelgoed.
Wij zijn zo ontzettend blij met hem en zo trots ook. Hij doet het heel erg goed.


 

8 weken oud

Hij doet mee voor de oud wijf verkiezing  van het jaar. Lopen gaat goed, hij is niet bang voor andere honden als ze maar niet te groot zijn en bij het weglopen van de andere hond gaat ze er achteraan………held.

 Kat en hond gaat goed samen, hond begint de kat al na te doen door het slaan met zijn poot

 

 

 

                  

                        een week oud                                                                                                    drie weken oud