Dusty

DANCING DUSTY JOLLY FOOTSTEPS

 

Start Omhoog Elvis Zwangerschap puppen dagboek Moos Djazz Bram Saar Chic Munyo Dusty Kato

 

 

  

 

 

 

      27-11-2011 Op bezoek bij Dusty

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

 

 

 

8 weken oud

Hier verloopt alles prima.

Arme Dusty is wel aanvankelijk wagenziek geweest en moest braken, maar eens op de autosnelweg verliep dat prima; hij heeft een groot deel van de reis geslapen.

Zaterdag is hij wat op verkenning geweest en was hij vooral heel open voor knuffels; vanaf zondag kwam het speelse naar boven en sinds gisteren ook de puppy-gekke-streken. Dat uiteraard nog altijd in combinatie met knuffels.

We gaan nog niet te vroeg victorie kraaien maar slapen verloopt goed; hij slaapt ’s nachts bij ons op de kamer in een bench: 1e nacht 1x wakker, 2e nacht pas tegen ontbijt en afgelopen nacht één keertje en dan tegen ontbijttijd. Eten doet hij zeer goed. De brokken en het verse vlees smaken bekend en smaken goed.

 Onze poes is nog de kat uit  de boom aan het kijken (het spreekwoord is niet zomaar uitgevonden), maar je ziet dat ze stapje per stapje mekaar aan het ontdekken zijn. Hij heeft al een tik op zijn neus gekregen en zij is al eens achter nagelopen. Verder heb je de klassieke spraakverwarringen waar hij best wil spelen en zij die druktemaker niet waardeert.

De relatie met onze ander puppy loopt eveneens goed. Abenet geeft veel knuffels en kusjes en doet zijn uiterste best om voorzichtig te zijn met “baby”. Het beurtelings aandacht krijgen zal ook nog moeten groeien.

 Wij zelf vinden Dusty een schat!

 

 

 

 

     5 weken oud      

 

               

                        een week oud                                                                    3 weken oud